Tapahtumat


 
 

RAKSA-messut

9. - 11.3.2018

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Lahden Messukeskus, LAHTI
Kuvaus

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen maaliskuussa 2018 yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuvassa Raksassa löytyy tuote- ja palvelutarjontaa niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille ja mökin kunnostajillekin.

Ammattilaispäivä 9.3.

Raksan ensimmäinen näyttelypäivä, perjantai 9.3., on ammattilaispäivä, jolloin alan toimijoilla sekä alaa opiskelevilla on messuille vapaa sisäänpääsy asiakaskutsukortilla. Päivään on luvassa ajankohtaista sisältöä laadukkaiden ammattilaisseminaarien muodossa.

Raksa-messujen monipuolinen tietoisku- ja työnäytösohjelma tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin.

Lisätiedot:

Raksa-messut 2018


Käy kysymässä taloautomaatiosta!

Raksa-messuilla ovat mukana Energiatehokas koti -hankkeen taloautomaatio kumppanit ABB Oy (C18a) ja STUL:in Löydä sähkömies -palvelu (C11a). Jaossa tietoa pientalon taloautomaation suunnittelusta ja rakentajan / remontoijan valinnoista.

Tallenna kalenteritiedosto


Sivua päivitetty viimeksi 26.1.2018