Uutiset


5.4.2017 12.00

Hyvän ja terveen talon tekijät esillä Oma Koti -messuilla talotekniikan neuvontapisteellä 2d41

Uuden talon rakentaminen tai vanhan korjaaminen on talon omistajalle yksi arjen suurista päätöksistä. Hyvä lopputulos ei aina ole itsestään selvyys – toimiva, energiatehokas ja terve koti on monen tekijän summa.

Suuria päätöksiä joudutaan tekemään jo paljon ennen rakentamista tai korjaamista. Hyviä neuvoja ja tietoa kannattaakin hankkia hyvissä ajoin ennen työhön ryhtymistä. Oma Koti 2017 -messuilla saat hyviä neuvoja alan ammattilaisilta Talot kuntoon -neuvonta-alueelta Talotekniikan neuvontapisteeltä hallista 2 (2d41), Helsingin Messukeskuksessa.

Talotekniikan neuvontapisteessä hallissa 2 (2d41) on jokaisen rakentajan ja remontoijan sekä oman kodin energiankäytöstä kiinnostuneen syytä vierailla. Tietoa löytyy kodin lämmön, sähkön ja veden käytöstä, energiatehokkaasta rakentamisesta ja korjausrakentamisesta, toimivasta talotekniikasta ja hyvästä sisäilmasta. Asiantuntijoina toimivat Talotekniikkateollisuus ry:n, TM Rakennusmaailman, Aurinkosuojausyhdistys ry:n, Ilmastoinfon sekä Motiva Oy:n asiantuntijat.

Tietoiskuja päivittäin Talot kuntoon -lavalla

Talot kuntoon Suomi 100 -ohjelmalavalla on neljän päivän aikana yli 45 asiantuntijapuheenvuoroa oman kodin rakentamisen ja remontoinnin tueksi. Miten hallita rakennusprojektia? Mitä sopimuksia remontti- tai rakennusprojektiin tarvitaan? Mihin tarvitset rakennuslupaa? Miten päättää lämmitystavasta? Mistä tunnistaa hometalon? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saa vastauksia Talot kuntoon -ohjelmalavan tietoiskuista.

Ohjelma löytyy kokonaisuudessaan verkosta: Kevätmessut – Oma Koti 2017

Lisätietoja Talotekniikan neuvontapisteestä sekä Talot kuntoon -neuvonta-alueelta:

Talotekniikkateollisuus ry
teknologiapäällikkö Juhani Hyvärinen
puh. 040 745 7907, juhani.hyvarinen@teknologiateollisuus.fi

Motiva Oy
asiantuntija Kirsi-Maaria Forssell
puh. 0400 464 787, kirsi-maaria.forssell@motiva.fi

Lisätietoa verkossa:Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 5.4.2017