Tapahtumat


 
 

Oma Koti 2018 -messut

12. - 15.4.2018

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Helsingin Messukeskus, HELSINKI
Kuvaus
Oma Koti on asumisen, rakentamisen ja remontoinnin tapahtuma, josta löydät tuoteuutuuksia, voit tehdä vertailuja ja saat tuoreita ideoita ja vinkkejä oman kodin remontointiin ja rakenteelliseen sisustamiseen. Ohjeita ja vinkkejä asumiseen, remontoitiin, pihapiiriin, sisustamiseen ja rakentamiseen!

Lisätiedot:

Kevätmessut 2018

Talotekniikkainfo, 2d41

Energiatehokas ja toimiva koti syntyy hyvän suunnittelun ja laadukkaan rakentamisen tuloksena. Uuden talon rakentaminen tai vanhan remontointi on talon omistajalle yksi arjen suurista päätöksistä. Hyvä lopputulos ei ole itsestään selvyys. Hyviä neuvoja ja tietoa saat Oma Koti 2018 -messuilla alan ammattilaisilta Talotekniikkainfo–neuvontapisteestä messuhallissa 2 (2d41). 

Asiantuntijoita paikalla päivittäin

Hyvät neuvot ovat nyt ilmaisia – tule juttelemaan! Talotekniikkainfossa on päivittäin paikalla asiantuntijoita, joilta saat hyviä neuvoja niin uuden rakentamiseen kuin vanhan remontointiin. Oman kodin rakentamisessa ja remontoinnissa on hyvä olla varma siitä, että saat mukavaa ja edullista lämpöä, hyvää sisäilmaa, puhdasta vettä sekä viihtyisän, toimivan ja terveellisen talon. 

Neuvoja rakentamiseen ja remontointiin

Käy neuvontapisteessämme olitpa rakentamassa uutta, korjaamassa vanhaa tai remonttia suunnitellessasi. Pienessäkin remontissa on asioita, jotka kannattaa huomioida niin, että saat samalla vaivalla enemmän hyötyä remontistasi ja että vältät pahimmat sudenkuopat.

Kysy meiltä vinkkejä ja neuvoja. Asiantuntijamme neuvovat asumiseen liittyen 
  • energiatehokkaasta rakentamisesta
  • lämmön, sähkön ja veden käytöstä
  • aurinkosähköstä 
  • toimivasta talotekniikasta
  • taloautomaatiosta
  • laitteiden ylläpidosta ja huollosta
  • asumismukavuutta edistävistä ratkaisuistaKatso osastomme aikataulusta messusovelluksesta, milloin Sinua parhaiten auttava asiantuntija on paikalla.

Talotekniikkainfossa ovat mukana Talotekniikkateollisuus, Motiva Oy, HSY:n Ilmastoinfo ja TM Rakennusmaailma.
 


Tallenna kalenteritiedosto


Sivua päivitetty viimeksi 14.8.2018