Sähköinfo Oy / Löydä sähkömies

Löydä sähkömies logo

Mikä on Löydä sähkömies -palvelu?

Sähköistyksellä voi monin eri tavoin parantaa kodin toimivuutta, energiatehokkuutta ja turvallisuutta.
Sähkö on kuitenkin vaarallista osaamattomissa käsissä ja siksi asennustyöt tulee teettää urakointioikeudet omaavalla alan ammattilaisella.

Löydä sähkömies -palvelussa on hakutoiminto, jonka kautta voit hakea omalla asuinalueellasi toimivien sähköasennusyritysten yhteystietoja ja lähettää yhteydenottopyyntöjä.

Palvelussa ovat mukana yritykset, jotka ovat erikoistuneet kodin sähköistyksiin ja jotka panostavat tavanomaista enemmän muun muassa neuvonta- ja palveluosaamiseensa. He käyttävät sähköistyksen tason selvittämiseen tätä varten kehitettyä määrämuotoista kuntokartoitus -menetelmää, joka paljastaa sähköistyksen puutteet ja nostaa keskusteluun kodin energiatehokkuutta parantavat ratkaisut.

Kuntokartoituksen teettäminen on erityisen perusteltua esimerkiksi silloin, kun ollaan ostamassa uutta kiinteistöä tai huoneistoa ja halutaan saada varmuus siitä, että kaikki asennukset toimivat ja ovat turvallisia käyttää.

www.löydäsähkömies.fi -sivustolla on myös runsaasti tietoa sähköistyksestä: lämmityksestä, valaistuksesta, turvajärjestelmistä, automaatioratkaisuista, sähkön pientuotannosta, sähköistyksen suunnittelusta, jne.

Sivustolta löytyy tieto siitä, millä eri messuilla sähkömiehet ovat kulloinkin tavattavissa ja millaisia informaatiotilaisuuksia rakentajille ja remontoijille on palvelun kumppaniverkostossa tarjolla.
Palvelussa voi myös osallistua kilpailuihin, joita on ympäri vuoden käynnissä.

Löydä elämäsi sähkömies:

www.löydäsähkömies.fi


Sivua päivitetty viimeksi 19.10.2016